آغاز گشتهای نوروزی اکیپ بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
طرح کشیک نوروزی بهداشت محیط با هدف نظارت بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط به صورت فشرده
 به گزارش روابط عمومی روز شنبه کارشناس بهداشت محیط در طرح ضربت نوروزی از مراکز تهیه و توزیع حساس  بازدید کردند.طرح کشیک نوروزی بهداشت محیط با هدف نظارت بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط به صورت فشرده علاوه بر بازدیدهای روتین روزانه شهرستان  در قالب گروهای دو نفره و تک نفره آغازشد .در طی این بازدید ها تمامی موارد از جمله بهداشت آب و مواد غذایی ، مراکز اقامتی مسافران ، مراکز و اماکن بین راهی ،سامانه های آبرسانی و شکایات مردمی مورد کنترل ، بازرسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت

