• 1403/01/06 - 10:40
  • تعداد بازدید خبر : 203
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پلمب یک کارگاه شیرینی توسط کارشناس بهداشت محیط

طی اجرای طرح ضربتی با حضور 3 تیم از کارشناسان بهداشت محیط در خصوص نحوه طبخ زولبیا و بامیه مقدار زیادی تخم مرغ شکسته وغیر قابل مصرف جمع آوری گردید و کارگاه قنادی بدلیل فعالیت غیر بهداشتی پلمپ گردید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستانه اشرفیه 

در پنجمین روز سال جدید  فروردین ماه 1403، کارشناسان بهداشت محیط  در بازدید روتین خود از یک کارگاه تولید کیک و شیرینی پی بردند که متصدی اقدام به استفاده از رنگ و افزودنی مصنوعی می‌کند، با توجه به اینکه استفاده از رنگ مصنوعی در سطح کارگاهی موجب تهدید سلامت افراد شده و غیرمجاز می‌باشد، بلافاصله موارد فوق را توقیف و جمع آوری کرده و از ادامه فعالیت این کارگاه با نصب برچسب پلمب بر درب اصلی جلوگیری کردند، همچنین پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

این واحد صنفی متخلف بهداشتی ( کارگاه شیرینی و زولبیا و بامیه پزی ) در سطح شهر به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و در اجرای قانون اصلاح ماده ۱۳و تعطیلی واحد‌های متخلف،  پلمب شد.

  • گروه خبری : اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان آستانه اشرفیه,اخبار اختصاصی,گزارش های تصویری
  • کد خبر : 120608
کلمات کلیدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/01/06 10:40