پلمب یک کارگاه شیرینی توسط کارشناس بهداشت محیط
طی اجرای طرح ضربتی با حضور 3 تیم از کارشناسان بهداشت محیط در خصوص نحوه طبخ زولبیا و بامیه مقدار زیادی تخم مرغ شکسته وغیر قابل مصرف جمع آوری گردید و کارگاه قنادی بدلیل فعالیت غیر بهداشتی پلمپ گردید
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستانه اشرفیه
در پنجمین روز سال جدید فروردین ماه 1403، کارشناسان بهداشت محیط در بازدید روتین خود از یک کارگاه تولید کیک و شیرینی پی بردند که متصدی اقدام به استفاده از رنگ و افزودنی مصنوعی میکند، با توجه به اینکه استفاده از رنگ مصنوعی در سطح کارگاهی موجب تهدید سلامت افراد شده و غیرمجاز میباشد، بلافاصله موارد فوق را توقیف و جمع آوری کرده و از ادامه فعالیت این کارگاه با نصب برچسب پلمب بر درب اصلی جلوگیری کردند، همچنین پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی میشود.
این واحد صنفی متخلف بهداشتی ( کارگاه شیرینی و زولبیا و بامیه پزی ) در سطح شهر به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و در اجرای قانون اصلاح ماده ۱۳و تعطیلی واحدهای متخلف، پلمب شد.

